C. Tangana i Rosalía col·laboraran junts?

per Redacció, el 24 de gener de 2024 a les 10:00
Jordi Évole ha entrevistat a C. Tangana i l'artista s'ha atrevit a parlar de la seva exparella, Rosalía.

L'entrevistador no va tenir por a preguntar un dubte que molta gent tenia: Qui són els personatges que apareixen al seu videoclip "Tú me dejaste de querer"? És casualitat que els protagonistes s'assemblin tant a ell i la Rosalía?


Doncs, segons l'artista, no es va inspirar en la seva relació. "Mai he estat amb la Rosalía a un banc d'un parc de Madrid. Bé, en algun sí que hi he estat, però no he estat amb aquesta actitud que estan ells de compartint una música en el mòbil", confirma.
 
@atresplayer Jordi Évole le pregunta a C. Tangana por Rosalía. 🌹 Responde el ciento por ciento, por cierto. #lodeévole #rosalía #ctangana #pucho #lodepucho #jordiévole #atresplayer #programasentiktok #túmedejastedequerer ♬ sonido original - atresplayer

També va afirmar que el productor Rafael Caute li ha proposat fer un tema amb Rosalía, i no descarta haver-ho acceptat.

T'agradaria tornar-los a escoltar junts?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: