Aquesta famosa actriu ha estat a punt de morir per un shock sèptic

per Redacció, el 25 de gener de 2024 a les 10:00
Ashley Park, coneguda pel seu paper de Mindy a la sèrie de Netflix "Emily in Paris" ha estat a punt de morir.

Segons ha explicat a través del seu compte d'Instagram, ha hagut de ser ingressada a l'hospital després de patir una complicació bacteriana d'una amigdalitis comuna. Concretament, va patir un shock sèptic, una afecció greu que es produeix quan la infecció interna genera una pressió arterial baixa i un mal funcionament dels òrgans vitals.



Quan va veure que els símptomes empitjoraven, va decidir acudir a l'hospital amb la seva parella, l'actor Paul Forman. Ha passat una setmana a l'UCI i s'ha sotmès a diverses exploracions. Ara ja està millor i ha volgut agrair-ho a través d'Instagram a "tots els metges i infermeres de l'UCI que van treballar incansablement".
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: