Apps originals i divertides que et connecten amb la gent que estimes

per Redacció, el 9 de març de 2024 a les 10:00
Estar separat/da de les persones que estimes no és fàcil, però hi ha algunes aplicacions que us poden ajudar a tenir-vos presents durant el dia.

1. Note It


És una app que et permet posar un widget al mòbil en forma de nota. La idea és que tu i les persones amb qui vulguis connectar us la descarregueu i poseu el widget. Podreu enviar-vos missatges sempre que vulgueu i us apareixeran a la pantalla del mòbil. És una manera original de parlar i tenir-vos presents.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Note It (@noteit_widget)


2. Locket


És una app similar a l'anterior, però amb fotos. També pots posar l'app en forma de widget a la pantalla i anar enviant fotos a la persona que vulguis perquè li apareguin en pantalla. Pots anar actualitzant les fotos al llarg del dia, i l'altra persona pot fer el mateix. Així podreu compartir el vostre dia a dia.
 

3. Zello


És una app que funciona com si fos un walkie-talkie. Només cal que l'instal·lis i agregis als teus amics. Un cop ho tinguis tot configurat, podràs enviar i rebre missatges de veu de qui vulguis en qualsevol moment del dia. Recorda que no podràs escollir si els vols escoltar o no! Sonaran directament al teu mòbil.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: