7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 24 de gener de 2024 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
El meu nòvio no sap que fa uns dies em vaig tirar als dos seus millors amics i el seu germà de 22 anys quan vaig descobrir que m'havia posat les banyes amb la meva millor amiga.

Noia, 15 anys
Crec que m'he enamorat del germanastre de la meva millor a amiga, però no li vull dir res perquè a la meva amiga li cau molt malament. No paro de pensar en ell i imaginar-me coses molt calentes, crec que també li agrado.

Noia, 13 anys
Imposo molt quan entro a qualsevol lloc, i ja m'ho han dit. El cas és que sento que gent de la meva edat ja es fa mamades i tal i jo penso que no soc capaç ni d'enrotllar-me amb ningú tot i agradar a mig institut...

Noi, 13 anys
Em masturbo des dels 10 anys i els meus pares no ho saben.

Noia, 17 anys
Soc hetero, però fa temps que estic enamorada de dues professores. Una d'elles em dona classe, però l'altra no i sempre que l'escolto pel passadís se m'accelera el cor. A més, avui amb la que em dona classe se'ns han tocat els dits i m'he posat molt calenta, però no volia que es notés perquè ella no ho sap.

Noia, 14 anys
Un dia estava a casa el nòvio de la meva germana i ella se'n va anar a comprar i els meus pares no estaven. El nòvio em va dir que em treies el pantaló i al final li vaig acabar fent una mamada i ens vam liar i després ho van deixar amb la meva germana (però no per això).

Noi, 16 anys
Em vaig liar amb el meu profe. Ningú ho sap, però jo li vaig dir que volia repetir. Ho hem fet tres vegades més. Per si no fos prou, a cada examen em posa excel·lent.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: