Una abraçada pot considerar-se una infidelitat?

per Redacció, el 25 de gener de 2024 a les 10:00
Una investigació ha conclòs que les abraçades poden ser considerades una infidelitat.

Com expliquen a Rac1, la investigació va consistir a realitzar entrevistes a més de 9.000 persones on se'ls va mostrar gairebé "27.000 vinyetes amb actituds suposadament infidels i amb quatre factors: comportament explícit, implicació emocional, duració de la infidelitat i contacte eròtic a través d'internet".


Segons els resultats de l'estudi, hi ha alguns gestos que poden ser considerats infidelitat segons el context. Per exemple, els petons i les abraçades poden ser una infidelitat si van acompanyades de missatges picants o d'un compromís emocional, per exemple.

En referència a això, un 80% dels enquestats va coincidir en el fet que una abraçada es pot considerar una infidelitat si hi ha implicació emocional, un comportament eròtic o una relació de llarga durada.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: