Com serà el sexe amb l'amor de la teva vida?

per Redacció, el 3 de febrer de 2024 a les 10:00
Si esperes que l'amor de la teva vida et proporcioni el millor sexe de la teva vida, deixa'ns dir-te que probablement no serà així.

Hi pot haver alguna excepció, però la majoria de parelles estables i enamorades tenen un sexe bo, però no el millor de les seves vides.


Un dels motius és que com més temps fa que estàs amb una persona, més difícil és excitar-te. Ja la coneixes a la perfecció, saps el que t'espera, i no et posa tan calent/a com abans.

És normal i no t'has de preocupar. No necessites que la teva parella et faci tenir els millors orgasmes de la teva vida, simplement necessites que el sexe sigui bo. I això s'aconsegueix prestant atenció a les vostres necessitats i amb una bona comunicació.


A més, algunes persones coincideixen amb que, com més enamorades estan d'una persona, més difícil se'ls fa sexualitzar-la. No volen que pensi que l'estan fent servir pel seu propi plaer i es preocupen molt més de que ell/a gaudeixi.

Així doncs, no esperis tenir un sexe passional i intens amb l'amor de la teva vida. Probablement es donarà en moments determinats, però no sempre. L'important és que us entengueu al llit i que gaudiu!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: