Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 25 de gener

per Redacció, el 25 de gener de 2024 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui comença un moment de transformació i has d'acceptar tot el que vingui de l'exterior. Deixa fluir les teves idees i no tinguis por a mostrar que penses diferent de la resta.

TAURE
Avui començaràs a deixar enrere aquells temors que van sorgir en un passat i que encara et persegueixen. No tinguis por a deixar anar i convertir-te en una millor versió de tu mateix/a.

BESSONS
Avui sentiràs que la teva autoestima no està en el seu millor moment. Controla les teves paraules i no deixis que la tensió pugui amb tu.

CRANC
Avui estaràs sensible i susceptible. Serà un dia meravellós per connectar amb l'art, la música, la pintura... Deixa anar l'artista que dus dins.

LLEÓ
Avui sigues tu mateix/a i ajuda als que ho necessiten. Sempre t'han dit que dones molt bons consells, i és moment de regalar-los a tot aquell qui els necessiti.

VERGE
Avui viuràs una situació complicada que et farà veure que no tot sempre surt com t'esperes. Hauràs d'acceptar-ho i seguir endavant. Tot arriba quan ha d'arribar.

BALANÇA
Avui viuràs un moment de gran tensió emocional. Hauràs de passar a l'acció ràpidament, i això et posa nerviós/a. No et mostris insegur/a i confia en tu mateix/a.

ESCORPÍ
Avui començarà a marxar la tensió que arrossegues des que ha començat la setmana. És un bon dia per reflexionar sobre qui ets i quins són els teus desitjos vitals.

SAGITARI
Avui et sentiràs una mica desanimat/da. No deixis que això t'afecti a les teves relacions i explica com et sents a les persones que et rodegen.

CAPRICORN
Avui se't presentarà una oportunitat que et farà estar una mica més a prop del teu somni. No et tiris enrere a últim moment, valdrà la pena!

AQUARI
Avui vigila amb l'exageració. T'encanta dramatitzar les coses, però no és el moment. Intenta ser objectiu/va i controla les teves paraules.

PEIXOS
Avui rebràs una notícia que et farà desidealitzar una persona molt important per a tu. Recorda que la culpa no és tota seva, i que el karma tard o d'hora actuarà.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: