Acusen a H&M de sexualitzar nenes petites

per Redacció, el 25 de gener de 2024 a les 10:00
La firma H&M ha estat acusada de "sexualitzar nenes" després de publicar el seu anunci d'uniformes escolars a Austràlia.

A la campanya, que ja ha estat retirada, apareixien dues nenes vestides amb uniformes de la marca i un eslògan que deia: "Fes que els caps es girin amb la moda de la tornada a l'escola de H&M".

 
Ràpidament la campanya va començar a circular per les xarxes socials i va rebre moltes crítiques. Alguns l'acusaven d'estar dirigida a pedòfils, i d'altres defensaven que les nenes petites "no volen fer girar caps".


Finalment, H&M ha reaccionat a les crítiques retirant l'anunci i emetent un comunicat. "Hem tret aquest anunci. Sentim profundament l'ofensa que ha causat i estem investigant com presentarem les campanyes en el futur", ha afirmat el portaveu de la companyia.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: