Álvaro de Luna respon a les crítiques: "T'has marcat un Shakira"

per Redacció, el 25 de gener de 2024 a les 11:30
La setmana passada, l'Álvaro de Luna va publicar el seu últim tema "Suerte". És una cançó que parla d'una relació que no va sortir bé i molts han afirmat que s'ha "marcat un Shakira", ja que llança moltes indirectes a la Laura Escanes.

Ara, la revista ¡HOLA! li ha volgut preguntar si la cançó és un fidel reflex del que ha viscut amb la Laura Escanes. "Crec que tots els que ens dediquem a escriure cançons parlem dels nostres sentiments, de com ens trobem, de coses que hem viscut, de sensacions que hem tingut...", ha explicat.


"Li he escrit moltes cançons a molta gent, i a moltes sensacions, i a moltes vivències. Llavors, vinc fent el que he fet fins ara i estic molt content que els resultats estiguin sent bons", confessava l'artista.

Finalment, abans d'acabar l'entrevista, l'Álvaro de Luna ha confessat que no ha vist la reacció de la Laura Escanes a Twitter.

 
@revista_hola #Alvarodeluna habla sobre su nueva canción Suerte, ¿está inspirada en su relación con #LauraEscanes ♬ sonido original - Revista ¡HOLA!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: