Horòscop del dia: 26 de gener

per Redacció, el 26 de gener de 2024 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui la poderosa lluna t'impulsarà a realitzar canvis profunds i avaluar les teves relacions. És moment de divertir-te i mostrar el teu costat més seductor.

TAURE
Avui l'energia de la lluna et brindarà consciència per prendre decisions vitals. Enfoca't en la teva família i busca la manera de brillar en el teu entorn més proper.

BESSONS 
Avui podrien sorgir conflictes a causa de la lluna, però pren-te'ls com a aprenentatges. No t'atabalis més del compte i aprèn a interpretar les situacions simbòliques.

CRANC
Avui la lluna revelarà la realitat del teu entorn. No forcis situacions i deixa que tot maduri naturalment. Accepta els canvis i adapta els teus ideals. 

LLEÓ
Avui la lluna traurà a la llum temes obscurs. Descobreix el valor real de les teves amistats i relacions. Prepara't per revelacions i possiblement alguna decepció.

VERGE
Avui la lluna marcarà un canvi en la teva connexió espiritual. Pren atenció als teus somnis i confia en la teva intuïció. L'espiritualitat et guiarà cap a nous horitzons.

BALANÇA
Avui una energia favorable t'impulsarà relacions madures i compromeses. Gaudeix de la màgia i la il·lusió, però mantingues els peus a la terra. S'apropen relacions estables.

ESCORPÍ
Avui la lluna intensificarà la teva tensió interior. És temps de transformació profunda. Abraça els canvis i descobreix noves capes del teu ésser.

SAGITARI
Avui la lluna activarà tensions intenses. Aprofita la teva vitalitat i gaudeix del cap de setmana. Sigues conscient de temes emocionals que ressorgeixen i dedica'ls-hi temps.

CAPRICORN
Avui la lluna generarà tensió vinculada al Karma. Enfronta nous reptes i tanca velles ferides. Sigues valent/a davant les oportunitats de transformació.

AQUARI
Avui la lluna activarà una transformació en el teu interior. Aprofita aquesta oportunitat per deixar anar els traumes del passat i renovar la teva perspectiva de vida.

PEIXOS
Avui la lluna et brindarà màgia i creativitat. Connecta amb el teu costat artístic i deixa que la inspiració et porti a un nivell més alt.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: