Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 29 de gener de 2024 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Anem a la mateixa classe. És el primer any que anem junts a classe i des de principi de curs que em sembles molt mono i guapo. Tant de bo poguéssim arribar a ser alguna cosa més que amics.

Noia, 14 anys
No sé fa quan, vaig anar a Granollers i estava parada en un semàfor quan et vaig veure escalfant la moto. Vam creuar, i el meu pare et va preguntar que com anava la moto i tu vas preguntar que si sabíem quina era. Després vas parar la moto i m'hi vas deixar pujar i tot. No sé el teu nom, però si que se que tens una Sherco pintada i que em vas semblar molt guapo. No crec que vegis això, i menys després de 2 o 3 setmanes, però si ho veus, no ho sé, envia'm un missatge o alguna cosa.

Noia, 16 anys
Ets un any més gran que jo, anem al mateix insti i no fa gaire que parlem... però almenys a mi em treus un somriure cada cop que parlem. Em sembles molt divertit i diferent, i això m'atrau molt, i no sé si tu sents el mateix.

Noia, 14 anys
Fa temps que sento coses per tu, ha sorgit molt de sorpresa ja que sempre m'has semblat mono, però ara que parlem i tal m'estàs agradant molt, però no sé si tu també ho sents ja que és molt difícil saber-ho. Aquest any ens ha tocat junts a classe, i per això no et dic res, però m'agrades i tinc por.

Noi, 16 anys
Juguem al mateix club de bàsquet i tens casa al meu poble, tot i que ens coneixem des de fa bastant fa poc he començat a sentir alguna cosa per tu.

Noia, 14 anys
Ets un nen del meu institut. Ets ros i tens un any més que jo. Ens hem liat diversos cops, però tens novia i li estàs posant les banyes. A mi m'agradaria poder ser alguna cosa més amb tu, però ja sé que no ho vols. El teu nom comença per A.

Noia, 15 anys
Ets més gran que jo i no hem parlat mai, et conec de vista de l'insti i hem coincidit en alguns moments puntuals, però suposo que no t'hi has fixat. T'encanta llegir i la música, tens el cabell negre i ets alt. M'agradaria conèixer-te, ja que et trobo interessant i tens aficions similars a les meves.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: