L'important missatge que ha llançat l'Aitana als seus fans

per Redacció, el 26 de gener de 2024 a les 10:30
Aitana ha publicat un vídeo amb GQ explicant quins són els seus 10 imprescindibles entre aquest moment.

Una cinta de doble cara per enganxar la roba a la pell, una llanterna per si marxa la llum, les seves càmeres de fotos, unes ulleres de sol, unes arracades, un llibre, un raspall pel cabell, una gorra, una mica de maquillatge i... preservatius.


L'artista catalana torna a estar soltera i ha aprofitat l'ocasió per conscienciar sobre la salut sexual i la importància de fer servir protecció, tant per evitar un embaràs no desitjat com per evitar les ITS.

"Jo quan tenia 14 anys, recordaré sempre que estàvem a l'escola i ens van dir: 'nois, tenim una xerrada d'educació sexual'. Però quan tens 14 anys tot et fa una mica de gràcia... I recordaré sempre que jo amb 14 anys vaig dir: 'Que important està sent això per mi'", ha explicat.

 
@topmusicax #AITANA cuenta cual es uno de sus basicos en su bolso #bag #aitanax #alpha #love #viral #parati #fyp #music #tiktok ♬ sonido original - TOP MUSIC

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: