Miguel Bernardeau explica com va viure la ruptura amb Aitana

per Redacció, el 26 de gener de 2024 a les 11:00
Aitana i Miguel Bernardeau van posar fi a la seva relació fa més d'un any.

Ara, l'actor s'ha atrevit a explicar a una entrevista per la revista Esquire com va viure la ruptura.

Segons ha explicat, va fer les maletes i va marxar a les illes Maurici per complir un dels seus somnis: veure balenes i catxalots. "Va ser un dels viatges més... Va ser trist. Extremadament trist", ha començat dient.

"Recordo baixar a uns 25 metres de profunditat i ens vam quedar la filla de la balena i jo sols, ella s'estava movent. La vaig mirar a un dels ulls, ella em va mirar i la mirada era de pànic. Vaig sortir de l'aigua plorant. Allà aprens, i ja sé que això s'ha dit molt, que ets menys important del que creus".


Ha explicat que després d'això es va passar una hora plorant i els següents dies no va ser capaç de fer les activitats de la millor manera. "En un moment donat, el nostre guia, que era un noi molt simpàtic, em va dir: 'No sé per què estàs fent això, però no és per la raó correcta'. I això em va trencar. Se'm va ajuntar tot, i ho vaig entendre. No estic aquí per la balena ni per res d'això, estic aquí per una altra cosa".

Finalment, ha expressat que la seva ruptura amb l'Aitana va ser molt pública i que ell l'únic que volia en aquell moment era retrobar-se amb ell mateix. A més, admet que es va mostrar amb una actitud massa seriosa, però que era la seva manera de protegir-se.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: