Com pots guanyar diners amb X?

per Redacció, el 26 de gener de 2024 a les 11:30
X, el nou Twitter, compta amb un programa d'ingressos per anuncis que permet als usuaris guanyar diners amb les seves publicacions.

Els requisits són tenir com a mínim 500 seguidors i haver generat almenys 5 milions d'impressions en els últims tres mesos. També és necessari estar pagant per X Premium.


Cal tenir en compte, però, que només comptaran les visualitzacions provinents d'altres usuaris de X Premium, ja que els "scammers" podrien utilitzar bots per impulsar el nombre de visualitzacions.

Els usuaris que vulguin apuntar-se al programa, han d'accedir a l'apartat de monetització des de la configuració de X i escollir l'opció "quota d'ingressos per anuncis".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: