La "Monna Lisa" rep un atac per part de dues activistes

per Redacció, el 29 de gener de 2024 a les 10:30
Aquest diumenge dues ecologistes han ruixat amb sopa "La Gioconda", que es troba al museu del Louvre a París, per denunciar que "el nostre sistema agrícola està malalt".

Les imatges d'aquest atac a la "Monna Lisa" s'han difós a les xarxes socials i es pot observar com, després de llançar la sopa, les dues activistes s'han tret la jaqueta per ensenyar una samarreta blanca que deia: "Resposta alimentària".


"Què és més important, l'art o el dret a una alimentació sana i duradora?", cridaven les activistes.

També han publicat un comunicat on asseguren que aquest acte ha estat l'inici "d'una campanya de resistència civil francesa que vol impulsar un canvi radical de la societat en l'àmbit climàtic i social".

 
@ac2ality

que opinas de esto👇🏽

♬ sonido original - ac2ality

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: