X ha bloquejat les cerques sobre Taylor Swift: per què?

per Redacció, el 29 de gener de 2024 a les 10:30
Recentment s'han viralitzat a X unes imatges pornogràfiques de Taylor Swift creades amb intel·ligència artificial.

És per això que la companyia ha decidit bloquejar temporalment totes les cerques relacionades amb l'artista. D'aquesta manera, quan es busca "Taylor Swift" apareix un missatge que diu: "Alguna cosa ha anat malament. Prova de tornar a carregar".


Aquesta solució, però, només funciona si es busca el nom complet de l'artista, i no si només es busca pel cognom. Per tant, no és gaire efectiva.

Per contrarestar els efectes d'aquestes imatges creades amb IA, els fans de l'artista han començat a publicar missatges i vídeos reals d'ella amb el hashtag #ProtectTaylorSwift.

  X, per la seva banda, ha assegurat que els seus equips estan treballant activament per eliminar totes les imatges creades amb IA i que estan prenent les accions pertinents contra els comptes responsables de publicar-les.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: