Trucs per treure partit al teu penis segons la seva forma

per Redacció, el 30 de gener de 2024 a les 10:00
Com segurament ja sabràs, existeixen dos tipus de penis: els de sang, que són aquells que es fan més grans durant l'erecció; i els de carn, que són aquells que tenen pràcticament la mateixa mida en repòs i erectes.

Però, a part d'això, els penis poden tenir moltes formes diferents i cada una d'elles té diferents beneficis. Aquestes són les 4 formes més comunes segons expliquen des de Platanomelón:


1. Penis de llapis


Es tracta del penis més comú. És totalment recte i una mica punxegut al final. L'avantatge és que estimula de la mateixa manera totes les parts de la vagina i el recte durant la penetració. A més, s'adapta a qualsevol postura.


2. Penis amb curvatura


També és una forma de penis molt comuna i pot arribar a ser molt plaent. És ideal per estimular la zona G o P de la parella sexual durant la penetració. Pel que fa a les postures, per tenir sexe amb una persona amb vagina, la millor és la del missioner. Però, si la teva parella té penis, podeu provar la postura del gosset i masturbar el seu penis mentre gaudiu de la penetració.

3. Penis piramidal


Aquest penis comença amb una punta fina i va augmentar la seva grossor fins a arribar a la base. Això permet una penetració més fàcil i menys dolorosa, ja que s'introdueix primer la part més estreta. És una forma de penis ideal per practicar sexe anal, ja que s'adapta perfectament.

4. Penis xampinyó


És aquell que té el gland més gran que el tronc. La seva punta arrodonida és perfecte per estimular les parets vaginals o rectals, proporcionant un extra de plaer per ambdues parts. Aquest tipus de penis és ideal per a la fel·lació.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: