5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 643]

per Redacció, el 3 de febrer de 2024 a les 10:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 13 anys
Un dia després del pati del menjador em vaig quedar al final de la fila amb un noi que hi havia coses. Vam començar a liar-nos a saco i em va començar a tocar el cul i jo a ell la polla. Al final em vaig agenollar i li vaig menjar tota la polla fins que es va córrer. En qualsevol moment podia pujar un profe. Molt morbo.

Noia, 15 anys
Estava a una festa del meu poble i vaig veure al meu ex amb una altra noia i em van donar tanta gelosia que el primer que vaig fer va ser enviar-li un missatge al seu amic i vam anar fora de la festa i me'l vaig follar per venjança.

Noia, 14 anys
Havia de fer un treball amb grup i un noi que no anava molt bé en els estudis em va demanar ajuda, però el treball era de 4 persones. Es van acabar unint els seus dos amics, i un dels amics estava boníssim. Total, vam quedar a la biblio, però dos d'ells no podien venir així que ens vam quedar el tio que estava bo i jo. Estava avorrida i vam acabar follant a la biblio en un lloc que no es trobava ningú 🕺

Noia, 16 anys
Estava a la piscina municipal del meu poble amb el meu germà i els seus amics, hi havia un que m'agradava des de feia temps i vam creuar algunes mirades. Quan vam sortir de l'aigua vam anar tots dos al lavabo i vam acabar follant al vestuari. Per poc ens pilla una dona amb els seus fills. El millor polvo de la meva vida.

Noia, 14 anys
Estava amb el meu quasi alguna cosa al riu i em va empotrar contra una pedra. Ens vam començar a liar i em va fer dits tres cops. Ens vam tocar i vaig tornar amb les meves amigues. Elles encara no ho saben.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: