Frank Cuesta a punt de morir en directe per l'atac d'un cérvol

per Redacció, el 30 de gener de 2024 a les 10:30
Frank Cuesta ha estat atacat per un cérvol mentre estava emetent en directe.

L'expert es trobava al seu santuari de Tailàndia, on cuida i recupera a animals salvatges, quan ha passat l'incident.


En el moment en què estava sortint d'una de les zones d'aigua del recinte que té a Bangkok, Perrito, un cérvol del seu santuari, ha començat a atacar-lo.

Ha estat més d'un minut i mig d'atac, on es pot observar i escoltar a Frank Cuesta cridant de dolor.

"He rebut un atac de Perrito. M'he cosit, perquè tinc una ferida bastant profunda i ferides per tot el cos", ha dit Cuesta després de l'atac.

Ha assegurat que l'animal l'estima, però que "té les seves reaccions, els seus dies i sempre s'ha de tenir cura amb els animals".

Finalment, però, no ha passat res greu, però ha explicat que s'ha quedat amb l'ensurt perquè ha estat "una situació de vida o mort".
 
@elcorreo_com Frank Cuesta explica cómo ha sido el ataque de un ciervo: «Son cosas de vivir aquí» 🗣️ Aún con el susto en el cuerpo, el aventurero grabó un vídeo para informar a sus seguidores de lo sucedido. «He sido atacado brutalmente. He estado a punto de morir», aseguró. Y explicó por qué sucedió el accidente: «Entré por mal camino. Pensé que él tenía salida y no la tenía. He tenido que agarrarle y pelearme con él a ver quién se cansaba antes. Son cosas de estar con fauna salvaje. El santuario funciona, chavales. Los animales son salvajes. Hay que tener siempre cuidado porque cualquiera puede ser letal». #frank #frankcuesta ♬ sonido original - El Correo

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: