Beret critica sense por a Operación Triunfo

per Redacció, el 30 de gener de 2024 a les 10:30
Operación Triunfo va tornar el passat 20 de novembre de la mà d'Amazon Prime Video.

Aquesta edició està sent tot un èxit, però també està sent una de les edicions més difícils a nivell de crítiques.


L'últim a donar la seva opinió ha estat l'artista Beret, durant una entrevista amb "El último acorde". Des del seu punt de vista, creu que l'acadèmia d'OT és "una carnisseria que juga amb els somnis d'uns xavals, dels que el 90 o 99% tindran una vida bastant miserable per culpa del que els prometen".

"Fa anys, tenia la imatge i prejudici de què qui sortia d''Operación Triunfo', la seva carrera anaria de X forma. Avui dia, després d'haver vist que la carrera de diferents artistes ha anat de manera diferent, pot passar qualsevol cosa", ha expressat.


A més, ha assegurat que no està d'acord amb les coses que els demanen al programa, ja que no tenen res a veure amb "cantar i compondre". I creu que el concurs s'ha convertit en un "Gran Hermano", ja que la gent comenta més sobre la vida dels concursants que sobre la música.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: