Per què no aconsegueixes tenir una relació formal?

per Redacció, el 30 de gener de 2024 a les 12:00
Que una relació sentimental es formalitzi no és fàcil. En primer lloc, perquè avui dia sembla que ningú vol comprometre's. S'està massa bé solter/a. I, en segon lloc, perquè amb aquesta mentalitat, és difícil que es donin les condicions necessàries per conèixer realment a una persona i enamorar-te.

És a dir, si no hi ha un interès mutu a fer que la relació vagi a més, el més probable és que no evolucioni a res més. Entre altres motius, perquè no invertireu prou temps a conèixer-vos i la comunicació no serà la més apropiada per generar un vincle fort.


Deixa de pensar que el problema és teu perquè no aconsegueixes que cap relació sigui seriosa. En realitat, el problema és que l'altra persona no té gens d'interès a generar un compromís amb tu. En altres paraules: no s'està esforçant a conèixer-te perquè el que busca és una relació informal.

Així doncs, si no vols perdre més el teu temps, prova de deixar clar des d'un principi quines són les teves intencions. Que només vols sexe i l'altra persona també? Genial. Que en realitat busques una cosa més seriosa i l'altra persona no? Doncs hauràs de continuar buscant.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: