7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 31 de gener de 2024 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noi, 16 anys
Tinc dubtes amb el meu gènere des del 2020. Però per diverses raons ho vaig deixar de parlar amb la gent fins fa poc. Estic rebent ajuda d'una dona de 61 anys que ha viscut el mateix que jo en una època molt més complicada. Ella m'entén, em dona suport i consells sobre el que puc fer. Portava molt de temps sense dir res fins que la vaig conèixer i ara m'està costant el doble acceptar-ho i ser jo mateix per por a ser rebutjat.

Noia, 14 anys
Sempre que em poso a estudiar per algun examen, em poso al llit perquè estic més còmode. El cas és que quan estudio sempre m'entra el calentó i em poso molt calenta i em masturbo.

Noia, 15 anys
Estic quedant amb un ex sense que ningú ho sàpiga. Si les meves amigues se n'assabenten em maten.

Noi, 15 anys
Estava anant amb bici quan se'm va acudir mirar quanta estona podia pedalar amb els ulls tancats. Em vaig menjar un arbre i tinc la cara destrossada.

Noia, 16 anys
A un camp de treball em va molar una tia i jo a ella també una mica (com tothom d'un cdt). El tema és que probablement ella ja ni se'n recordi de mi, però no sé el motiu però últimament jo hi penso molt (el meu petit secret suposo). M'agradaria que m'obrís algun dia de nou. Si algú se sent identificat que faci alguna cosa.

Noi, 14 anys
Encara no m'he liat mai, i jo vull provar-ho! Però no vull que sigui amb una persona qualsevol, i aquí ve el problema. És que mai m'ha agradat ningú, però res. Osigui, tampoc mai m'he fixat en ningú pel seu físic sigui noi o noia, estic començant a pensar que no tinc cap mena de sentiments :(

Noi, 16 anys
Em faig palles pensant en la germana de la meva nòvia i de tant en tant tinc somnis humits amb ella.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: