Les estrenes del mes de febrer que estaves esperant

per Redacció, el 1 de febrer de 2024 a les 10:00
Com cada mes, et portem un recull d'estrenes que no et pots perdre:

 


Versió sense playbuzz
'Alguien como Chu'
Chi Ai és vídeo bloguera a les seves estones lliures. En el seu canal, parla de sexe sense pels a la llengua, però a la vida real, el tema resulta molt més complicat. On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir del 2 de febrer.

'Siempre el mismo dia'
Emma i Dexter passen junts la nit de graduació i prenen camins diferents l'endemà... però les seves vides continuaran entrellaçades. Basada en la novel·la de David Nicholls. On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir del 8 de febrer.

'Machos Alfa' (Temporada 2)
Quatre amics de Madrid se senten molt més preparats per trobar el seu lloc al món ara que han completat un curs per desconstruir-se. Creuen estar més a prop d'una masculinitat moderna, menys tòxica i patriarcal, quan la realitat és que estan més desubicats que mai. On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir del 9 de febrer.

'Ucraina: los que se quedaron'
Inspirada en fets reals, explica les històries de diverses persones que es van quedar a Ucraïna durant les primeres setmanes de la invasió russa. Una família que dubta si marxar, un cantant que ha de viure per primera vegada sense el seu equip o els encarregats d'un zoo que es queden cuidant els animals són alguns dels protagonistes. On la puc veure? A Movistar Plus+. Quan? A partir del 24 de febrer.

'Reina Roja'
Amb un coeficient intel·lectual de 242, Antonia Scott és oficialment la persona més intel·ligent de la Terra. La seva intel·ligència li va valer per convertir-se en la "Reina Vermella" d'un projecte policial secret i experimental, però allò que semblava un do es va convertir en una maledicció, i va acabar perdent-ho tot. On la puc veure? A Amazon Prime Video. Quan? A partir del 29 de febrer.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: