Quin ús podràs fer del mòbil el curs que ve?

per Redacció, el 1 de febrer de 2024 a les 10:30
A partir del curs que ve, l'ús dels telèfons mòbils quedarà restringit tant als centres públics com privats.

A infantil i primària quedarà totalment prohibit, tant a l'aula com fora d'ella. Així doncs, no es podrà fer servir ni abans de l'inici de les classes al matí, ni al menjador, ni al patí ni en les activitats extraescolars. A més, l'alumne que dugui un telèfon mòbil l'haurà de tenir apagat durant tota la jornada i guardat a un lloc segur, que serà proporcionat pel docent.


A l'ESO, l'alumne també haurà de tenir el telèfon mòbil apagat tota la jornada. Només podrà fer-lo servir quan el docent doni el permís, sigui per una finalitat pedagògica o per circumstàncies excepcionals. La restricció també inclou les sortides, colònies o viatges.

A batxillerat i altres estudis postobligatoris, l'alumne s'haurà de fer responsable de l'ús que dona al telèfon mòbil, seguint les directrius que estableixi el centre. Tot i això, durant les activitats lectives, l'ús sempre haurà d'estar vinculat a les activitats d'aprenentatge.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: