L'última obsessió de TikTok: què en penses?

per Redacció, el 3 de febrer de 2024 a les 10:00
L'obsessió per tenir les aixelles totalment depilades i blanques no ve d'ara, sinó que és bastant antiga i forma part dels estàndards tradicionals de bellesa.

En realitat, tenir unes aixelles "perfectes" és impossible i, segons els experts, la majoria de remeis casolans que estan circulant per TikTok provoquen l'efecte contrari a l'esperat: més hiperpigmentació i més irritació.


Cal acceptar que les aixelles són una zona amb pèl i que quan es depilen es provoca una irritació que acaba comportant la hiperpigmentació. Per tant, la solució és no obsessionar-se amb la depilació, deixar que la pell respiri i acceptar les aixelles tal com són.
 
@linamenesses Aclara tus axilas en minutos con esta receta casera 😱 #aclarante #axilas #axilasoscuras #despigmentante #trucosdebelleza #beauty #beautyhacks #beautytricks #tipsdebelleza #parati #foryou #trend ♬ More Than A Woman - SG's Paradise Edit - Bee Gees & SG Lewis

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: