El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 4 de febrer de 2024 a les 07:59

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Del 5 al 11 de febrer de 2024:



El mes de febrer es presenta amb molta intensitat! I just aquesta setmana pot ser molt clau en tot el que té a veure amb vincles d'amor/parella, ja que hi ha molta energia de transformació en aquest àmbit. És un moment de "purificació" dels vincles i moltes relacions tant poden morir com renéixer. Moltes altres començaran també aquests dies o durant el mes de febrer.


Així que res, a tope amb l'amor i que no ens despisti de la resta de prioritats :)

Una abraçada!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: