La polèmica de Lola Lolita: què en penses?

per Redacció, el 1 de febrer de 2024 a les 13:00
La influencer Lola Lolita ha assistit al programa La Resistencia, presentat per David Broncano, i li ha tocat respondre les dues grans preguntes: quants diners té al banc i quantes relacions ha tingut en els últims 30 dies.

A la primera pregunta ha respost que té uns 500.000 euros, però la segona és la que ha generat una mica de polèmica. La influencer ha confessat que, tot i tenir parella, el total de relacions sexuals que ha tingut l'últim mes ha estat 0.


Mentre que moltes persones ho han trobat totalment normal, d'altres han omplert el vídeo de comentaris sentint pena pel seu nòvio, com si estigués "patint" per no tenir sexe.

En realitat, és molt normal passar èpoques sense tenir relacions sexuals tot i tenir parella. No sempre s'està en el mood, i el sexe no ho és tot en una relació. A més, cal conscienciar-nos de què el sexe no necessàriament és un indicador de com està una parella. Et pots sentir atret/a per la teva parella i no tenir ganes de mantenir relacions sexuals.

 
@laresistencia_cero Que se puede estar a cero de follar, gente, que no pasa nada. Si es lo bonito de las Preguntas Clásicas™️, que todas las respuestas son correctas. Aunque algún 0,2 tiene que haber por ahí seguro. #LaResistencia #davidbroncano #lolaloliitaaa #lolalolita #preguntasclasicas #relaciones ♬ sonido original - La Resistencia en M+

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: