És dolent masturbar-se tots els dies?

per Redacció, el 2 de febrer de 2024 a les 10:00
Ja us hem parlat alguna vegada dels beneficis de la masturbació, però tot i això alguns teniu dubtes de la freqüència amb què està bé masturbar-se.

Segurament haureu sentit alguna vegada que tocar-se cada dia no és sa, però segons els sexòlegs de la marca Durex, no hi ha res de dolent en fer-ho: "És sa fer-ho sempre que ens vingui de gust i quan ho fem per plaer. De fet, té nombrosos beneficis com l'oxigenació de la pell i l'alliberació d'oxitocines i endorfines". Per tant, pots tocar-te sempre que et vingui de gust sense cap ressentiment.


De fet, tenir una relació sana amb la masturbació no depèn de la freqüència amb la que es practica, sinó dels seus motius. Hi ha persones que es toquen per rebaixar l'estrès, l'ansietat o adormir-se abans, en aquest cas caldria buscar una altra manera d'alleujar aquests símptomes com fer esport, llegir un llibre abans d'anar a dormir, meditar...

També cal tenir en compte que masturbar-se de manera compulsiva mirant pornografia i sense connectar amb el cos tampoc és una manera sana de masturbar-se. Sempre serà molt millor fer servir la imaginació i gaudir del moment.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: