El teu mòbil podria estar posant en perill la teva salut

per Redacció, el 10 de febrer de 2024 a les 10:00
Si mai has higienitzat el teu telèfon mòbil, va sent hora de fer-ho.

I és que, segons diversos estudis, un telèfon mòbil té 18 vegades més de bacteris que un vàter públic. I no només bacteris bons, sinó que en un de cada sis smartphones pot trobar-se matèria fecal i bacteris com E. Coli, Bacillus cereus o Staphylococcus aureus, responsables d'intoxicacions alimentàries i trastorns pulmonars.


Així doncs, si vols protegir-te i cuidar la teva salut, et deixem les recomanacions de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) que hauries de seguir de tant en tant:
  1. Agafa un drap amb aigua, sabó i alcohol, o tovalloletes desinfectants.
  2. Passa el drap per tot el mòbil i també per la funda protectora. Vigila de no passar-te amb l'aigua, ja que podries fer malbé el mòbil. 
  3. Després, eixuga'l amb un paper o drap, sense exercir massa pressió sobre la càmera.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: