Ariox està super trista? Així és el tercer disc de l'artista

per Redacció, el 2 de febrer de 2024 a les 12:15
Ariox ha llançat el seu tercer disc anomenat "Arios is super sad" i ha assistit al LOFT per presentar-lo.

Ha explicat que el seu cd té 12 cançons i que està feliç d'haver tret un disc en comptes d'un EP. Creu, a més, que els cd's s'ha d'escoltar de dalt a baix perquè és maco escoltar el procés creatiu que tenen els artistes. "Cada cançó té al darrere moltíssimes coses i a mi personalment m'agrada que s'escoltin", ha confessat.


També ha explicat que li agrada molt que analitzin les seves cançons i li facin preguntes "estranyes". Li encanta plantejar-se coses que inicialment no s'havia plantejat.

Pel que fa al procés creatiu, ha assegurat que ella tenia clar des d'un primer moment que volia treure 12 cançons i que no ha treballat cap cançó que no hagi sortit al disc. Per aquest motiu totes les seves cançons són molt especials per a ella.


A més, ha volgut deixar clar que Ariox és un projecte i que ella és una altra persona. És a dir, el títol del seu nou disc "Ariox is super sad" (Ariox està super trista), no representa el seu estat d'ànim.

"El disc agafa vivències des del 2018, fa moltíssim temps, fins a l'actualitat. És un disc lineal en què tu comences escoltant la primera cançó que és 'Jo sola plorant' i escoltes de les últimes que és 'Angel' que és un tema d'amor, una Ariox enamorada, és molt guai de veure que pots estar enamorada i estar 'sad'".





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: