Què és la circumcisió del penis i com afecta a les relacions sexuals

per Redacció, el 5 de febrer de 2024 a les 10:00
La circumcisió és una cirurgia que es practica des de fa milers d'anys i que consisteix a tallar un tros de prepuci per tal de deixar el gland al descobert.

La funció del prepuci és la de recobrir el gland, una zona molt sensible del penis. Aquest se sol retirar per temes de salut a la infància, l'adolescència o adultesa, però també es pot fer per estètica.


Normalment, la cirurgia es fa al moment de néixer i entre els seus avantatges es troba la prevenció d'infeccions en el tracte urinari, el càncer de penis i el contagi d'algunes malalties de transmissió sexual com el VIH.

Durant les primeres setmanes es pot sentir incomoditat, ja que el gland mai havia estat tan descobert i el fregament amb els calçotets pot ser molest. També pot produir dolor durant les ereccions.


Amb el temps, però, el gland s'endureix i disminueix la sensibilitat. L'erecció i l'ejaculació no es veuen afectades per l'operació, i la sensibilitat del penis no disminueix. És a dir, es poden mantenir relacions sense cap problema.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: