Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 5 de febrer de 2024 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Aquest estiu vam connectar d'una manera brutal. A mi m'encantaria que tot fos com llavors, però has canviat la teva manera de ser amb mi. Enyoro les tardes i matins que passàvem junts a casa meva abraçadets al meu llit. No ens vam ni liar, però era ser especial. Les meves amigues i jo et diem "pinya".

Noia, 15 anys
El curs passat vam anar a la mateixa classe de l'insti i tenim la mateixa edat. Els dos anem al conservatori a Girona i sempre que puc et regalo un somriure. La meva inicial és la M i la teva la S.

Noia, 16 anys
Et vaig veure a les jornades càpsula el dia 24 de gener a Vic. Tu estaves amb els cicles esportius de l'INS Antoni Pous i crec que ets de 2n any de grau mitjà. No sé com et dius, però m'he quedat amb la teva mirada gravada a la memòria. Sóc de Manlleu i el meu nom comença per A, espero que vegis això...

Noia, 15 anys
Mai m'havia fixat en tu i aquest és el primer any que coincidim a classe. Al principi em semblaves un pesat, però ara sento molta curiositat per tu. Tenim una petita competència en algunes assignatures i m'encanta. Seus darrere meu, si saps qui sóc sol·licita'm per insta o digue-m'ho a classe.

Noia, 15 anys
Anem al mateix institut i ets dos anys més gran que jo. Vam coincidir al fer de patges al poble i no m'havia fixat mai en tu, però em vas semblar molt guapo i bona persona.

Noia, 17 anys
Vam coincidir fa poc en el tren que anava des de Figueres a Barcelona. Tu vas entrar unes parades més endavant i et vas asseure a terra perquè no hi havia lloc. Vas estar tot el viatge escoltant música i en un moment em vas mirar i vas somriure. Em vaig quedar amb les ganes de demanar-te l'insta...

Noia, 14 anys
Anem a la mateixa classe, som amigues des d'aquest any. Estic molt confosa pel que sento per tu, però sé que sento papallones sempre que tenim el mínim contacte físic o parlem.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: