7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 7 de febrer de 2024 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
M'encanta el mateix noi que li agrada a la meva amiga. A mi em va començar a agradar aquest estiu i a ella ja fa 2 anys. Em mata si se n'assabenta.

Noi, 16 anys
Des de fa un parell d'anys que em qüestiono la meva sexualitat i no paro de donar-li voltes al tema. Sexualment em posen molt els nois, però a nivell romàntic només tinc ganes d'estar amb noies. Em sento molt confós i alhora sol perquè no conec ningú amb una orientació sexual que difereixi de la romàntica...

Noi, 13 anys
Sempre m'enamoro de dibuixos animats. No sé què em passa, però mai he sentit el mateix cap a una persona real. No sé si sóc estrany o és normal...

Noia, 16 anys
A la classe hi ha un nen amb qui sempre m'estan emparellant i tots estan esperant que passi alguna cosa en el viatge de final de curs a Roma. Tot i això, el que realment ningú sap és que em mola el seu millor amic.

Noia, 15 anys
Em vaig liar amb un noi del meu grup fa molts mesos, ara em parlo amb el seu millor amic i em tira la canya. Crec que m'estic pillant, però no podem fer res perquè el seu amic continua enamorat de mi.

Noi, 14 anys
Quan em quedo sol a casa m'agrada emprovar-me la roba de la meva germana. No sé per què, però posar-me roba de noia em posa calent.

Noi, 20 anys
Fa uns mesos va morir el meu gos de la infància i cada dia quan vaig a dormir m'imagino que encara dorm al meu costat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: