Es confirmen els rumors de la relació entre Aitana i Biel Juste?

per Redacció, el 5 de febrer de 2024 a les 10:00
Fa dies que es rumoreja que Aitana i Biel Juste podrien estar-se coneixent.

Els rumors van començar quan se'ls va veure junts a Costa Rica, celebrant Cap d'Any. Més endavant van coincidir a París, i ara se'ls ha tornat a veure junts a Eivissa.


Sembla que el motiu de la seva nova trobada ha estat l'aniversari del model i empresari. Aitana ha volgut passar aquest dia tan especial per ell al seu costat i ha agafat un vol des de Los Angeles fins a Eivissa.

De moment sembla que tot es podria tractar d'una bonica amistat, però algunes paparazzis han confirmat que Biel ja ha presentat a Aitana com la seva parella al seu entorn.


I tu, què en penses?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: