Les grans guanyadores dels premis Gaudí

per Redacció, el 5 de febrer de 2024 a les 10:00
Aquest diumenge 4 de febrer s'han celebrat els XVI premis Gaudí, els guardons que atorga l'Acadèmia del Cinema Català.

"Saben aquell" de David Trueba ha estat la pel·lícula més premiada de la gal·la, amb 7 Gaudís. D'una banda, ha estat premiada per millor so, direcció de producció, artística, vestuari i maquillatge; i, d'altra banda, David Verdaguer i Carolina Yuste han estat guardonats com a millors protagonistes.


"Creatura", una pel·lícula d'Elena Martín sobre el cos i el desig femení, ha estat la més nominada de la nit. Dels 15 guardons als quals optava se n'ha endut 6, entre els quals es troba la millor direcció.

"20.000 espècies d'abelles" d'Estíbaliz Urresola s'ha endut el premi a la millor pel·lícula de parla no catalana i millor direcció novell.


"La Sociedad de la Nieve" de Juan Antonio Bayona ha guanyat el Gaudí a millor pel·lícula europea i "Robot Dreams" de Pablo Berger s'ha endut els premis a millor pel·lícula d'animació i a millor música original.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: