Per què no li agrades?

per Redacció, el 5 de febrer de 2024 a les 12:30
Imagina que hi ha una persona que et crida molt l'atenció. Un dia decideixes enviar-li un missatge i comença una mena de tonteig entre vosaltres. Cada vegada tens més clar que li agrades, però sembla que no vol que la cosa vagi a més. És culpa teva?

Aquesta situació passa molt més sovint del que creus i la majoria de persones assumeixen automàticament que la culpa de què la relació no vagi a més és culpa seva. "He insistit massa i s'ha espantat?", "ha vist alguna cosa de mi que no li ha agradat?", "he malinterpretat els senyals?"... Probablement res del que et planteges és així.


Has de pensar que hi ha moltes circumstàncies que poden impedir que l'altra persona vulgui tirar endavant la relació i la majoria d'elles no tenen res a veure amb tu. És possible que faci poc que ha sortit d'una relació i que encara no estigui preparat/da per involucrar-se sentimentalment amb algú, que actualment tingui altres prioritats, que estigui coneixent a algú altre...

El millor que pots fer en aquests casos és preguntar el motiu pel qual l'altra persona no vol res amb tu. És possible que sigui perquè no li agrades (i no passa res, no li pots agradar a tothom), però també pot ser per una cosa molt diferent.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: