El mètode anticonceptiu masculí que has de conèixer

per Redacció, el 6 de febrer de 2024 a les 10:00
Els mètodes anticonceptius estan evolucionant i d'aquí molt poc temps trobarem al mercat un nou mètode anticonceptiu masculí que està generant molta curiositat.

Es tracta de "Coso", creat per una empresa alemanya. Aquest fa servir ultrasons, no fa mal i té una eficàcia d'uns sis mesos.


Com ha explicat a TikTok el farmacèutic Fernández, consisteix a introduir l'escrot a la màquina i activar els ultrasons, que redueixen la mobilitat dels espermatozoides i impedeixen que els testicles en fabriquin de nous.
 
@farmaceuticofernandez COSO el anticonceptivo masculino #greenscreen #farmaceutico #farmaceuticofernandez #farmacia #salud #aprendecontiktok ♬ sonido original - Farmaceuticofernandez

Els efectes no són immediats, sinó que es comencen a notar després de dues setmanes de començar a fer servir l'aparell. Per recuperar la capacitat de fertilitzar només cal esperar sis mesos des de l'última vegada en fer servir la màquina.

De moment només s'ha provat en animals, però sembla que és eficaç i que trigarà poc en estar disponible al mercat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: