Facebook està a punt de desaparèixer?

per Redacció, el 6 de febrer de 2024 a les 10:00
Mark Zukemberg, juntament amb els seus companys d'habitació, va crear Facebook el febrer del 2004 mentre estava estudiant a la Universitat de Harvard.

Ara, 20 anys després de la seva creació, molts consideren que Facebook és una aplicació obsoleta i que té els dies comptats. Però, realment és així?


En realitat Facebook continua tenint molts usuaris. De fet, segons les dades del desembre del 2023 de GfK DAM, el 90% de la població espanyola d'entre 45 i 54 anys té perfil a Facebook i el 89% de les persones entre 55 i 64 anys també.

Això suposa que Facebook segueixi sent la xarxa social més utilitzada a Espanya, per davant d'Instagram i TikTok. De fet, entre el 2004 i el 2024 Facebook ha superat els 3.000 milions d'usuaris actius mensuals, la qual cosa significa que és la plataforma més popular del món.


Per tant, tot i que Facebook ja no sigui una xarxa social per joves, seguirà creixent en els pròxims anys.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: