El hobby de la Juliana Canet que no coneixies

per Redacció, el 6 de febrer de 2024 a les 10:00
La influencer Juliana Canet és coneguda per explicar la seva vida a través de les xarxes socials i també per presentar el programa de ràdio "Que no surti d'aquí" juntament amb en Roger Carandell i la Marta Montaner.

Gràcies als seus vídeos sabem moltes coses d'ella: que és la gran de 4 germans, que és de Cardedeu, que està acabant la carrera de Llengua i Literatura Catalana a la UOC, que està sortint amb en Guillem Tarres... i ara també sabem que li agrada ballar Gitanes!

 
@julianacanet

com em maquillo x ballar gitanes (i pel dia a dia)

♬ original sound - Juliana Canet

El Ball de Gitanes és una dansa originalment vinculada a la festivitat de Carnestoltes i especialment present al Vallès, tot i que també es pot trobar a altres indrets de Catalunya com al Penedès o al Camp de Tarragona.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: