Per què tothom vol un nòvio "golden retriever"?

per Redacció, el 6 de febrer de 2024 a les 10:00
Si tens Tik Tok, segur que durant aquestes últimes setmanes se t'ha omplert el feed de noies ensenyant el seu nòvio "golden retriever". Però, què significa?

Els gossos Golden Retriever són gossos molt amigables, gentils, intel·ligents, lleials i afectuosos. A més, solen dur-se molt bé amb nens i amb altres animals.


Així doncs, una persona "golden retriever" té la mateixa personalitat que aquests gossos.

I per què és tan bo tenir un nòvio "golden retriever"?


Doncs perquè són persones lleials i afectuoses, que saben escoltar-te i que mai et faran sentir que els teus problemes no importen. Et seguiran a tot arreu per donar-te mostres d'afecte i mai serien capaços de posar-te les banyes.

Si abans no sabies que significa tenir un nòvio "golden retriever", ara segur que et mors de ganes de tenir-ne un!
 
@siqizhouu_ @思琪˖ ࣪⊹ he is such a cutie❤️ #fyp #ldr #couple #goldenretrieverboyfriend #boyfriend ♬ พี่ชอบหนูที่สุดเลย (I Like You The Most) Feat.VARINZ - Speed Up Version - PONCHET

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: