Hauries de començar a planificar el sexe?

per Redacció, el 1 d'abril de 2024 a les 10:00
Segurament has sentit a dir que en les relacions llargues cal esforçar-se per mantenir viva la flama del principi. Fins i tot, hauràs sentit que cal planificar el sexe per tal que no desaparegui per sempre. Però, realment és així?

Si bé és cert que el desig espontani disminueix a mesura que la relació avança, això no significa que el sexe s'hagi de planificar posant dia i hora. En realitat, el que s'ha de fer és treballar el desig receptiu, és a dir, estar obert/a a explorar el plaer.


Imagina que estàs amb la teva parella i la situació es comença a posar hot. A tu no et ve gens de gust mantenir relacions sexuals, així que ràpidament poses el fre. Però, qui et diu que heu d'acabar practicant la postura del missioner? No passa res si la cosa es queda en uns petons apassionats i uns subtils tocaments. 

La idea és que deixis d'esforçar-te a recuperar les ganes de tenir sexe i t'enfoquis a gaudir d'aquest. Elimina de la teva ment tots els prejudicis, començant pel pensament de què uns petons apassionats signifiquen acabar tenint sexe apassionat.


Al final, el que realment importa no és la quantitat de sexe que teniu, sinó la qualitat. No sempre serà igual i no sempre estareu igual de satisfets, però us ha d'agradar. És millor tenir poc sexe i que sigui brutal, a tenir-ne molt i que sigui mediocre.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: