OT ja té tres finalistes: com funcionaran les gal·les a partir d'ara?

per Redacció, el 6 de febrer de 2024 a les 10:00
La gal·la d'ahir d'Operación Triunfo es va viure amb molta tensió. D'una banda, van seleccionar-se als tres finalistes: Naiara i Juanjo, escollits pel jurat, i Paul Thin, escollit pels professors. I, d'altra banda, Chiara va ser l'expulsada.

Així doncs, Martin, Bea, Ruslana i Lucas són els 4 semifinalistes que hauran de lluitar pel seu lloc a la final en la propera gal·la.


Com funcionaran a partir d'ara les gal·les?


Durant la gal·la 11, que tindrà lloc la setmana que ve, els quatre nominats duran a terme les seves actuacions com de costum, mentre que els tres finalistes actuaran d'exhibició. Després d'això, les línies es congelaran. El jurat escollirà el quart finalista, els professors el cinqué i el públic el sisé.


La gal·la 12 serà la final i serà molt especial. Els sis finalistes actuaran i després es tancaran les línies de telèfon. Els 3 finalistes més votats del públic hauran de repetir les seves actuacions de la gal·la 0, mentre que els altres 3 quedaran eliminats. Després, el públic escollirà el guanyador/a de Operación Triunfo 2023.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: