Els problemes que està trobant Taylor Swift per arribar a la Super Bowl

per Redacció, el 7 de febrer de 2024 a les 10:30
Taylor Swift assistirà a la Super Bowl que tindrà lloc aquest diumenge 11 de febrer a Las Vegas. El problema? Que l'artista estarà actuant a Tòquio, l'altra punta del món, el dissabte 10 de febrer a la nit.

Molts s'han preguntat com ho farà per arribar a temps a l'esdeveniment de la seva parella Travis Kelce. Sembla pràcticament impossible, però segons ha explicat l'Ambaixada en un comunicat, malgrat el vol de 12 hores i la diferència horària de 17 hores, si l'artista sortís la nit després del seu concert arribaria a temps per la Super Bowl.


Tot i això, Taylor Swift s'està trobant amb un altre problema, i és que no sap on podrà estacionar el seu helicòpter privat. Sembla que Las Vegas només té 475 espais d'estacionament i que ja estan tots ocupats.

A banda de tot això, l'artista està sent criticada perquè, segons han explicat des de Page Six, buscarà una llotja premium amb capacitat per a 32 persones, que té un preu aproximat de 3 milions de dòlars.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: