5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 644]

per Redacció, el 10 de febrer de 2024 a les 10:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noi, 16 anys
Vaig convidar als meus amics de València a casa per la festa major de la meva ciutat a l'estiu. Bé érem 14 a casa, vaig portar en el que era la meva novia i vam follar al llit amb 2 amics meus dormint al meu costat.

Noia, 12 anys
Feia dies que a classe un no parava de tirar-me la canya, perquè es posés, jo em tocava a classe sense que ningú més s'assabentés i un dia ja no ens aguantàvem més i vam acabar follant al lavabo del gimnàs.

Noia, 15 anys
Ja fa temps que surto amb la meva parella i quedem molt sovint a casa seva i ens tanquem a l'habitació, nosaltres ja ens havíem fet coses. L'altre dia estàvem més calents del normal i em va preguntar si podia menjar-me el cony, era la primera vegada de tots dos, la millor experiència que he tingut en la meva vida.

Noia, 17 anys
Eren els campaments de l'últim estiu, aquest any per primer cop vam fer vivac. El cas és que hi havia un tio que mai havíem tontejat ni tan sols parlàvem molt ni em cridava l'atenció, però durant els campas vam començar a fer-nos miradetes i a la segona nit ja no podíem amb la tensió que teníem i vam acabar follant al bosc amb els nostres amics dormint a 50 metres.

Noi, 18 anys
Un dia estava amb un amic en una festa, els dos no paràvem de fer-nos senyals i de tirar-nos la canya. Al final vam acabar anant al lavabo, ens vam començar a liar i a tocar-nos i vam acabar follant.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: