Hauràs de fer una prova oral de català?

per Redacció, el 8 de febrer de 2024 a les 10:45
La consellera d'Educació, Anna Simon, ha confirmat que es duran a terme les proves orals de català, però només a 130 centres educatius de primària i secundària.

Així doncs, aquest curs hi haurà les proves de competències bàsiques pels alumnes de sisé de primària i quart d'ESO, els exàmens orals de català a 130 escoltes i instituts, i les proves diagnòstiques de quart de primària i segon d'ESO.


La finalitat és conèixer com està el català a les aules, ja que els resultats de l'any passat van mostrar un baix domini de la llengua.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: