El canvi més inesperat de WhatsApp

per Redacció, el 8 de febrer de 2024 a les 11:00
WhatsApp ha confirmat que d'aquí molt poc serà possible llegir i enviar missatges a altres plataformes de missatgeria sense sortir de l'aplicació.

Aquest canvi és degut a una nova llei que aplicarà la Unió Europa a partir de març que obligarà a WhatsApp i altres aplicacions a què el seu servei sigui interoperable.


Encara no és oficial quines seran les aplicacions interoperables amb WhatsApp, però possiblement trobarem Telegram, iMessage, Facebook Messenger i Skype, entre d'altres.

Tot i aquesta novetat, l'aplicació seguirà mantenint el seu xifrat d'extrem a extrem per garantir la seguretat dels seus usuaris.


En un principi es podran enviar missatges, imatges, missatges de veu, vídeos i arxius, però més endavant també es podrà fer trucades i xats grupals.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: