«Pets vaginals» la consulta de la setmana

per Adolescents.cat, el 11 de febrer de 2024 a les 07:48
Cada setmana rebem vàries consultes anònimes d'adolescents com tu que tenen problemes de tot tipus: amor, amistats, dificultats personals, estudis, sexualitat, conductes alimentàries...

Com ja sabràs si ets lector/a habitual, a El Consultori, un equip de psicòlogues i sexòlogues expertes resolen dia a dia les vostres preocupacions de manera totalment anònima. Aquí et deixem una de les consultes d'aquesta setmana.


Consulta anònima, noia 18 anys: "Pets vaginals"



Què passa si em provoco pets vaginals? És normal que els pugui provocar jo perquè vull?


Resposta de la sexòloga del Consultori:



Hola, 

Et recomanem que puguis fer una consulta amb la llevadora o la ginecòloga de la tarda jove del teu CAP o de l'ASIR, ja que poder-se provocar agafar aire amb la vagina i treure'l pot estar relacionar amb una debilitació del sòl pelivià. 

També seria recomanable que a part de la llevadora o la ginecòloga et poguessis fer una revisió amb una fisioterapeuta del sòl pèlvic.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!


Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com


Si tens qualsevol por, dubte o problema ens pots escriure anònimament a través d'aquest formulari especificant si la consulta és de Psicologia general, sexualitat o alimentació i imatge personal:

Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: