Així sona "VIDA MEVA", el nou disc de Ginestà que no podràs deixar d'escoltar

per Redacció, el 10 de febrer de 2024 a les 10:00
El grup Ginestà, format pels germans Júlia i Pau Serrasolsas, acaba d'estrenar el seu nou disc VIDA MEVA.

"Vida meva" és una expressió tendre, amorosa, sensible i afectiva que les persones enamorades fan servir per referir-se a la seva parella estimada. I d'això mateix tracta el disc, de l'amor i les seves dues cares: l'inici i el final d'una relació.

Així doncs, la cara A és un recull de cançons d'amor. Un començament eufòric, enamorat, còmode, però que acaba amb un trencament que dona pas a la cara B. És en aquest moment que el disc pren forma de comiat i comença un procés en què la individualitat i la companyia tenen com a objectiu tornar a estar bé amb un mateix i amb tot l'entorn. Un pas fantàstic entre el "Vida meva" que se sol dir a una parella i el "Vida meva" que fa referència a un mateix, quan tornem a ser nosaltres i recuperem la nostra vida.



El projecte ha comptat amb col·laboracions molt especials com Niña Polaca a "Un piset amb tu", Triquell a "Sota el focus", Maria Hein a "Els ocells" o Maio a "Mama". Així com la participació del periodista Marc Giró com a protagonista del videoclip "Em Bategues" o la producció de Ferran Palau de la cançó "El destí".

Si tens ganes d'escoltar aquestes cançons en directe, no et pots perdre els seus concerts de presentació. El 5 d'abril estaran actuant al festival Strenes de Girona i el 12 d'abril al Cruïlla Primavera. A què esperes per fer-te amb la teva entrada? Compra-la aquí

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: