Polèmica amb Ruslana: OT fa bullying?

per Redacció, el 9 de febrer de 2024 a les 10:00
No està sent una setmana fàcil per Ruslana i la seva actitud l'ha fet convertir en el centre de la polèmica.

Recentment s'ha fet viral un vídeo en què Ruslana, abans de començar el pas de micros, diu: "M'encanta rebre bullying col·lectiu", referint-se als comentaris dels profes. A Noemí Galera no li ha fet gens de gràcia aquest comentari i li ha deixat clar: "Bullying col·lectiu? No em fa cap gràcia aquest comentari. Bullying col·lectiu... Nosaltres no fem bullying".

 
@revistalecturas Noemí Galera para los pies a Ruslana en el primer pase de micros de la Gala 11. La concursante ha hecho un comentario que no ha gustado nada a la directora de Operación Triunfo y se lo ha hecho saber en ese preciso instante. #operaciontriunfo #ruslana #noemigalera #ot #Operaciontriunfo2024 ♬ sonido original - LECTURAS

A aquest moment se li sumen alguns altres gestos que ha tingut la concursant durant la setmana. El primer d'ells va tenir lloc just després de la gal·la, quan ja estaven tots a l'acadèmia. En un clip es pot escoltar a Ruslana cridant desconsoladament "Què cony ha fet?", referint-se a què havia fet la seva companya Chiara per ser l'expulsada.

 
@ot24h 💔 Ruslana está fatal 💔 #ruslana #OTDirecto6F #OTGala10 #operaciontriunfo #OT2023 #chiara ♬ sonido original - Operación Triunfo 24horas

Dimarts també hi va haver una mica de polèmica amb un vídeo que es va viralitzar on Ruslana surt de la sala de Manu Guix i passa pel costat de Noemí Galera sense mirar-la pràcticament ni a la cara. La reacció de Noemí va ser dir: "Dona'm paciència perquè...".
 
@ot2023online La reacción de Noemí a la actitud de Ruslana 💥 "Dame paciencia por qué...". #operaciontriunfo2023 #ot #ot2023 #operaciontriunfo #ruslana #noemi #manuguix ♬ original sound - Operación Triunfo Online

En tot cas, molts d'aquests vídeos són trets de context i Ruslana també està tenint gestos amables amb la gent del seu entorn. És difícil gestionar la pressió a la qual estan sotmesos els concursants i més quan només tens 18 anys, com és el seu cas.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: