Com són els pits tuberosos?

per Redacció, el 12 de febrer de 2024 a les 10:00
Si penses en uns pits, segurament te'ls imagines rodons, però hi ha molts altres tipus de pits que són igual de macos i sexys.

Avui parlarem dels pits tuberosos, que són aquells que tenen forma de tub i que tenen molta separació entre ells. A més, les aurèoles solen ser grans.

 

Segons han explicat des de Platanomelón, el 28% de la població mundial té aquest tipus de pits, però no se solen mostrar a les pel·lícules, il·lustracions... Això genera confusió i malestar a les persones que tenen aquest tipus de pits, ja que poden pensar que són estranys, però en realitat són molt comuns!


Si tens aquest tipus de pits, no et sentis insegur/a. Són totalment normals i la falta de representació no significa que siguin menys atractius!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: